Eet het en je weet het

Over gezonde voeding

Mihoen met koriandersaus

Voor 4 personen

Nodig:

  • 250 g mihoen
  • 2 rode en 2 gele paprika’s
  • 20 korianderblaadjes
  • 4 el olijfolie
  • 4 el vissaus
  • 2 el honing
  • 2 el rijstazijn
  1. Bereid de mihoen volgens het voorschrift op de verpakking en giet hem af. Laat hem schrikken en dan uitlekken in een zeef.
  2. Snijd de paprika’s door, ontdoe ze van zaad en zaadlijsten en spoel ze af. Snijd ze in blok-jes. Hak de korianderblaadjes.
  3. Verhit de olie in een wok en bak daarin de Upaprikablokjes en korianderblaadjes kort op hoog vuur (de paprika moet knapperig blijven).
  4. Voeg de mihoen toe en blus het gerecht af flmet de vissaus, honing en rijstazijn. Schep alles nog even om en serveer.

Bereidingstijd: ca. 25 minuten

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *