Eet het en je weet het

Over gezonde voeding

Sinaasappel met kaneeldressing

Voor 4 personen

Nodig:

  • 2 sinaasappels
  • 500 g wortels
  • 1 el. suiker
  • 1/2 tl kaneel
  • 1/2 tl oranjebloesemwater
  • 2 et olijfolie
  • zout
  • muntblaadjes ter garnering

 

  1. Schil een van de sinaasappels en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pers de andere uit. Schrap, was en rasp de wortels.
  2. Vermeng sinaasappelstukjes, -sap, geraspte wortels, suiker, kaneel, oranjebloesemwater en olijfolie en zout naar smaak. Zet de salade ongeveer 1 uur in de koelkast. Schik de salade op borden en garneer met muntblaadjes.

Bereidingstijd: ca. 20 minuten

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *